Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Performansi Nenada Bogdanovića na festivalu u Kini

Performansi Nenada Bogdanovića na festivalu u Kini


Međunarodni festival žive umetnosti (performansa) i izložba umetničkih radova preko 50 umetnika iz celog sveta “Art Now Live Tour 2″ biće održan od 5. do 15. novembra u kineskim gradovima Peking, Tianjing i Šenžen. Jedini predstavnik Srbije na ovom festivalu biće Nenad Bogdanović iz Odžaka, koji će izlo

Međunarodni festival žive umetnosti (performansa) i izložba umetničkih radova preko 50 umetnika iz celog sveta “Art Now Live Tour 2″ biće održan od 5. do 15. novembra u kineskim gradovima Peking, Tianjing i Šenžen. Jedini predstavnik Srbije na ovom festivalu biće Nenad Bogdanović iz Odžaka, koji će izložiti svoje vizuelne radove na izložbi i realizovaće dva performansa, umetničke radove pod nazivom “Dodiri 2015″ i “Proces rane”.

Nenad Bogdanović Podršku za učešće na festivalu u Kini Nenad Bogdanović dobio je od Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Bogdanović je do sada bio učesnik velikog broja umetničkih projekata i festivala u Srbiji i inostranstvu. Član je Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine (SULUV) i Udruženja likovnih umetnika Srbije (ULUS), osnivač je Studija za multimedijalnu umetnost i Galerije MAS iz Odžaka i pokretač IMAF-a – internacionalnog festivala multimedijalne umetnosti koji se održava u Odžacima.

Izvor: ico.rs