Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Partnerstvo sa Kinom veliki potencijal privrede Beograda

Grad Beograd će podsticati direktno spajanje naših proizvođača sa onima iz Kine kako bi razmenili iskustva, a istovremeno grad koristi priliku da našim gostima predstavi potencijale i slobodne i industrijske zone kojima raspolažemo, rekao je danas član Gradskog veća Dragomir Petronijević, koji je u Starom d
Partnerstvo sa Kinom veliki potencijal privrede Beograda
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Grad Beograd će podsticati direktno spajanje naših proizvođača sa onima iz Kine kako bi razmenili iskustva, a istovremeno grad koristi priliku da našim gostima predstavi potencijale i slobodne i industrijske zone kojima raspolažemo, rekao je danas član Gradskog veća Dragomir Petronijević, koji je u Starom dvoru primio delegaciju iz Šangaja. Najveći proizvođači nameštaja iz Narodne Republike Kine borave u našem glavnom gradu i predstavljaju se na Sajmu nameštaja.

Delegacija iz Šangaja u Beogradu– Kina je veoma zainteresovana za investiranje, što pokazuje i ova delegacija koja je izrazila želju da se susretne i sa našim privrednicima i sa zvaničnicima Grada Beograda. Ova zemlja je veliki partner Srbiji. Za nas je svaka investicija važna jer na prvom mestu znači nova radna mesta – istakao je Petronijević.

On je dodao da osim radnih mesta, nije zanemarljiva ni turistička dimenzija jer je Kina jedan od najvećih partnera čitavom svetu i broji najviše turista. Svaki susret sa stranim privrednicima iz ove zemlje prilika je i da se pokažu turistički potencijali Beograda, a on je u poslednje vreme sve češće njihova turistička destinacija.

– Naš duh, gostoprimstvo i autentičnost privlače turiste iz Kine, a planovi su nam veliki kako po pitanju povećanja kapaciteta hotela tako i kad je reč o sajamskom turizmu. Više programa i ponuda i, nadamo se, više posetilaca u Beogradu, a sve kompanije koje dolaze poslom ovde, istovremeno su i turisti i gosti glavnog grada – naglasio je Petronijević.

Predstavnik delegacije iz Šangaja Džu Ju Gang je precizirao da su svi članovi prvi put u Beogradu, ali nisu ni sumnjali da će ovde biti srdačno dočekani jer su dve zemlje dugogodišnji prijatelji. On je izrazio uverenje da će dva grada veoma dobro sarađivati, a svi problemi koji mogu da postoje u poslu mnogo se lakše prevazilaze ako radite sa prijateljima.

Izvor: beograd.rs