Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Osoblje kineskog veleposlanstva u Crnoj Gori u posjetu lokalnom poljoprivrednom poduzeću

Osoblje kineskog veleposlanstva u Crnoj Gori u posjetu lokalnom poljoprivrednom poduzeću


Osoblje kineskog veleposlanstva u Crnoj Gori je 9. lipnja, na poziv posjetilo lokalno poljoprivredno poduzeće „Agroveda". Poduzeće se nalazi u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, bavi se proizvodnjem organske hrane, uglavnom proizvodnjom pšenice, kukuruza, povrća, različitih vrsta kruha od cjelovitih žitaric

Osoblje kineskog veleposlanstva u Crnoj Gori je 9. lipnja, na poziv posjetilo lokalno poljoprivredno poduzeće „Agroveda".

Poduzeće se nalazi u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, bavi se proizvodnjem organske hrane, uglavnom proizvodnjom pšenice, kukuruza, povrća, različitih vrsta kruha od cjelovitih žitarica, vina, ljekovitog bilja i tome slično. Tijekom posjeta, glavni menadžer poduzeća, Radunović je predstavio gostima rad poduzeća te izložbenu dvoranu, dućan i pekarnicu.

U pekarnici su gosti s velikim interesom pratili čitav proces proizvodnje kruha. U dobroj atmosferi, osoblje kineskog veleposlanstva je imalo prigodu steći dobar uvid u bogatu ponudu lokolnih prehrambenih proizvoda, a potaknuti viđenim, neki su izjavili da će kruh pokušati napraviti sami kod kuće.

Izvor: croatian.cri.cn