Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Okuka nadmudrio Radomira, porazi Tumbe i Stanoja


Nastavljeno je takmičenje u kineskoj Superligi nakon pauze uslovljene FIFA terminima a timovi srpskih trenera "pokošeni" su od reda. Samo je Dragomir Okuka uspeo da dođe do tri boda sa svojim Đangsuom i to u direktnom duelu sa Šandongom Radomira Antića. Nakon remija na debiju u kineskoj Superligi koji

Nastavljeno je takmičenje u kineskoj Superligi nakon pauze uslovljene FIFA terminima a timovi srpskih trenera "pokošeni" su od reda. Samo je Dragomir Okuka uspeo da dođe do tri boda sa svojim Đangsuom i to u direktnom duelu sa Šandongom Radomira Antića.

Nakon remija na debiju u kineskoj Superligi koji je juče imao Simo Krunić sa svojim Dalijen Erbinom, veći broj mečeva 13. kola kineske Superlige igran u nedelju.

Lider na tabeli, ekipa Gvangžu Evergande koju predvodi Marčelo Lipi nastavila je da niže pobede. Gvangžu je trijumfom u gostima nad Kvingđaom od 3:1 pobegao drugoplasiranom Šandongu na čijoj klupi sedi Radomir Antić.

Antićev tim je danas ugostio ekipu Đangsua na čijoj klupi sedi Dragomir Okuka. Ispostavilo se da je Okuka uspeo da nadmudri bivšeg selektora Srbije, pošto je Đangsu kao gost slavio rezultatom 2:1.

Bivši Partizanovi treneri ostali su danas kratkih rukava jer su i Peking Gvan i Vuhan poraženi na gostovanjima.

Stanojevićev Peking imao je prednost na gostovanju Hangžuu ali je domaćin preokrenuo i naneo četvrti poraz ekipi Aleksandra Stanojevića.

Tumbakovićev Vuhan izgubio je bodove na nesrećan način jer je fudbaler tog tima u 68. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Antićev Šandong ostao je na drugoj poziciji uprkos porazu sa 29 bodova, šest manje od Lipijevog Gvangžua. Stanojevićev Peking Guan zadržao je petu poziciju sa 19 bodova, Krunićev Dalien pao je na desetu poziciju sa 15, dok je Okukin Đangsu današnjom pobedom stigao do sedme pozicije na tabeli sa 17 bodova.

U najlošijoj poziciji nalazi se Tumbakovićev Vuhan koji ima samo bod više od dva tima koji se nalaze u zoni ispadanja.

Izvor: sportske.net