Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Očekuje se uvodjenje direktne avio linije Beograd - Peking

Očekuje se uvodjenje direktne avio linije Beograd - Peking


Direktor Pošte Srbije sa kineskom ambasadorkom Čen Bo o isporuci pošiljki
Avio linija do Kine

Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srbije" Zoran Djordjević razgovarao je danas sa ambasadorkom Kine u Beogradu Čen Bo o otpočinjanju pregovora javnih poštanskih operatora Srbije i Kine, s ciljem obezbedjivanja neometane i stabilne isporuke pošiljaka kupcima u Srbiji generisanih internet trgovinom, na platformama kineskih prodavaca.
Djordjević i Čen Bo su se složili da je, zbog razvoja elektronske trgovine, povećanja broja pošiljaka u poštanskim tokovima, nakon popuštanja globalnih pandemijskih mera, kao i pojačanh zahteva korisnika da im kupljena roba bude isporučena u što kraćim rokovima, neophodno da Pošta Srbije i Kineska pošta zajednički odgovore uspostavljanjem direktne saradnje.

"Obezbediti stabilnu isporuku pošiljaka iz medjunarodnog saobraćaja, olakšati puteve transporta i ispuniti zahteve kupaca za što kraćim rokovima isporuke pošiljaka iz medjunarodnog saobraćaja i iz Kine, zajednički je zadatak naših čvrsto povezanih i prijateljskih zemalja, čija trgovinska razmena sve više raste", rekao je Djordjević.
Dodao je da su novi načini i novi putevi dostave, kao i povećanje logističkih kapaciteta za prijem robe, generisane internet trgovinom, savremene potrebe na koje će "Pošta Srbije" adekvatno odgovoriti uz pomoć Kineske pošte, jednog od svetskih lidera u transportu, logistici i poštanskom saobraćaju.

"Za realizaciju ovih ciljeva planiramo nove investicije i nabavku najsavremenije opreme", rekao je Djordjević.

U saopštenju se ističe da se očekuje da će uvodjenjem direktne avio linije za Peking, problemi u tokovima internet trgovine biti otklonjeni, a put pošiljki znatno jeftiniji i brži.

Izvor: beta.rs