Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Novogradiška tekućina za e-cigarete osvaja Daleki istok

Novogradiška tekućina za e-cigarete osvaja Daleki istok


Novogradiška Elda, jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača tekućina za elektroničke cigarete, na putu je da svojim proizvodima osvoji tržište Kine. Čelnici ove tvrtke potpisali su s najvećom kineskom duhanskom kompanijom SPV International pismo namjere o opskrbi golemog kineskog trži&scaro

Novogradiška Elda, jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača tekućina za elektroničke cigarete, na putu je da svojim proizvodima osvoji tržište Kine. Čelnici ove tvrtke potpisali su s najvećom kineskom duhanskom kompanijom SPV International pismo namjere o opskrbi golemog kineskog tržišta e-tekućinom hrvatske proizvodnje.

 

tekućina za e-cigarete osvaja Daleki istok

 

– Dogovorili smo odličan posao, predviđene mjesečne količine koje ćemo isporučivati Kinezima na razini su naše današnje godišnje proizvodnje – rekao je vlasnik Elde Dario Marenić.

Čak 99 posto proizvoda uspješne novogradiške tvrtke sa 19 zaposlenih namijenjeno je inozemnom tržištu. Danas proizvode dva milijuna bočica tekućine za e-cigarete na godinu. Lani su ostvarili dva milijuna eura prihoda, a očekuju da će za dvije godine dostići 6 do 7 milijuna eura i zaposliti još desetak radnika.

Izvor: vecernji.hr