Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Novi šef KP Kine pisao Dačiću


Kina želi da unapređuje tradicionalno prijateljske odnose sa Srbijom, poručio u pismu Ivicu Dačiću novoizabrani vođa Kominističke partije Kine Si Đinping. Novoizabrani vođa Kominističke partije Kine (KPK) Si Đinping poručio je u pismu premijeru Srbije Ivici Dačiću da Kina želi da unapređuje tradicion

Kina želi da unapređuje tradicionalno prijateljske odnose sa Srbijom, poručio u pismu Ivicu Dačiću novoizabrani vođa Kominističke partije Kine Si Đinping.

Novoizabrani vođa Kominističke partije Kine (KPK) Si Đinping poručio je u pismu premijeru Srbije Ivici Dačiću da Kina želi da unapređuje tradicionalno prijateljske odnose dve zemlje.

Generalni sekretar KPK naveo je u pismu da Kina želi da unapređuje strateško partnerstvo sa Srbijom, ostvaruje zajedničke dobiti i doprinosi miru i razvoju.

"Između Kine i Srbije postoji duboko tradicionalno prijateljstvo. Saradnja naše dve zemlje se intenzivira poslednjih godina, političko poverenje produbljuje, a rezultati dobrih odnosa su plodonosni", istakao je novoizabrani vođa Kominističke partije Kine.

Izvor: rts.rs