Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Novi kineski veleposlanik predao prijepis vjerodajnice MVP-u Crne Gore

Novi kineski veleposlanik predao prijepis vjerodajnice MVP-u Crne Gore


Cui Zhiwei, novi veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Crnoj Gori 1. srpnja predao je prijepis vjerodajnice Ljubomiru Mišuroviću, načelniku Odjela diplomatskog protokola pri Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore. Veleposlanik Cui je prvo zahvalio Mišuroviću na prihvaćanju prij

Cui Zhiwei, novi veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Crnoj Gori 1. srpnja predao je prijepis vjerodajnice Ljubomiru Mišuroviću, načelniku Odjela diplomatskog protokola pri Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore.

Veleposlanik Cui je prvo zahvalio Mišuroviću na prihvaćanju prijepisa vjerodajnice dan nakon njegovog dolaska u Crnu Goru, što je odraz razine prijateljskih odnosa između dviju zemalja. Cui je rekao kako će provoditi djelovanje što je prije moguće te se nada podršci Odjela diplomatskog protokola pri Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore i Mišurovića u obavljanju svojih dužnosti u budućnosti.

Mišurović je pozdravio dolazak veleposlanika Cuija te je rekao kako vjeruje da će veleposlanik Cui iskoristiti bogato diplomatsko iskustvo i prednost poznavanja regionalnih pitanja te kao i uvijek poguravati razvoj bilateralnih odnosa. Mišurović je rekao da će on i Odjel diplomatskih protokola pri Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore pružiti punu podršku i pomoć za glatko obavljanje dužnosti veleposlanika Cuija.

Izvor: croatian.cri.cn