Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Novak na kineskim društvenim mrežama!

Novak na kineskim društvenim mrežama!


Kineski obožavaoci najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića dočekali su svojih pet minuta, pošto je srpski sportista stigao da na društvenoj mreži QQ odgovori na njihova pitanja, objavio je beogradski Blic. Najbolji teniser sveta početkom januara lansirao je i svoj nalog na kineskoj društvenoj mreži "Weibo

Kineski obožavaoci najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića dočekali su svojih pet minuta, pošto je srpski sportista stigao da na društvenoj mreži QQ odgovori na njihova pitanja, objavio je beogradski Blic.

Najbolji teniser sveta početkom januara lansirao je i svoj nalog na kineskoj društvenoj mreži "Weibo".

Za nepunih mesec dana, Novak Đoković na "Weibo" stranici ima oko 200 hiljada fanova. Na pitanje da li misli da bi duel sa Endijem Marejem u finalu Melburna mogao da zameni obračun Rodžera Federera i Rafaela Nadala, Novak je rekao da je njegov rivalitet sa Škotom nešto sasvim drugo u odnosu na pomenuti Švajcarca i Španca.

"Ne mora da ga zameni, rivalitet mene i Mareja je sasvim drugačije od rivaliteta Rodžera i Rafe. Naši mečevi su još jedno interesantno rivalstvo na turu", saopštio je Đoković kineskim obožavaocima, dodajući da nije razmišljao o obaranju rekorda Federera od 17 titula na Gren slemovima, ali da želi da ih osvoji što više.

Jedan obožavalac iz Kine upitao je Novaka koji mu je Gren slem prioritet ove godine.

"Rolan Garos definitivno! Ali, ne bih imao ništa protiv da osvojim njega, Vimbldon i US Open", našalio se Novak.

Srpski teniser otkrio je i kako vidi sebe kroz deset godina.

"Kroz 10 godina? Hmm, vidim sebe u ulozi oca", napisao je Novak uz nacrtani osmeh.

On je potom napisao da se najradije opušta u društvu devojke i prijatelja.

"Šetamo u prirodi, čitamo, kuvamo. Veoma mi je važno da sam okružen ljudima koji me vole, uz njih povratim energiju kada sam umoran ili neraspoložen", rekao je Nole dodajući i da nije lako kada se nađe u teškoj situaciji, ali da se uvek trudi da bude pozitivan i veruje da može sve da prevaziđe.

Izvor: serbian.cri.cn