Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Nogometni menadžer najavio novog stranog igrača Beijing Baxya - hrvatski napadač Dino Kresinger

Nogometni menadžer najavio novog stranog igrača Beijing Baxya - hrvatski napadač Dino Kresinger


PEKING, 12. lipnja - Australski nogometni menadžer Ante Alilović je na svojem Twitteru najavio da će Hrvat Dino Kresinger, bivši napadač nogometnog kluba Western Sydney Wanderersa koja pripada Australskoj prvoj ligi, igrati za Beijing Baxy nogometni klub kineske druge lige kao slobodan igrač, zajedno s Ryanom G

PEKING, 12. lipnja - Australski nogometni menadžer Ante Alilović je na svojem Twitteru najavio da će Hrvat Dino Kresinger, bivši napadač nogometnog kluba Western Sydney Wanderersa koja pripada Australskoj prvoj ligi, igrati za Beijing Baxy nogometni klub kineske druge lige kao slobodan igrač, zajedno s Ryanom Griffithsom.

Sadržaj Alilovičevog Tweeta glasi:'' Bivši igrač Western Sydney Wanderersa Dino Kresinger će se boriti zajedno s Ryanom Griffithsem u Beijing Baxy!!!'', to znači da će Dino Kresinger igrati za Beijing Baxy nogometni klub. Vrijedno je spomenuti da je tijekom odmora u Hrvatskoj, hrvatski trener Beijing Baxya Goran Tomić, lokalnim medijima izrazio svoj plan dovođenja hrvatskog igrača, a radi se o Franji Tepuriću, iz šibenskog nogometnog kluba, hrvatske druge lige.

Nakon završetka sezone, Kresingerov ugovor s nogometnim klubom Western Sydney Wanderersa nije produžen, tako on je sada slobodan igrač. Prema ocjeni poznatong njemačkog nogometnog medija ''Transfer Market'', cijena Dina Kresingera doseže 500,000 eura.

Izvor: croatian.cri.cn