Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

NK Harbin Yiteng potpisao ugovor s hrvatskim kondicijskim trenerom

NK Harbin Yiteng potpisao ugovor s hrvatskim kondicijskim trenerom


Nogometni klub Harbin Yiteng je nedavno objavio kako su već potpisali ugovor s hrvatskim kondicijskim trenerom Marijom Totom, koji će se uskoro pridružiti momčadi te ih pripremati za novu sezonu u kineskom južnom gradu Foshanu. U sezoni 2012.-2013., napad momčadi je bio impresivan, ali kada je riječ o kondiciji

Nogometni klub Harbin Yiteng je nedavno objavio kako su već potpisali ugovor s hrvatskim kondicijskim trenerom Marijom Totom, koji će se uskoro pridružiti momčadi te ih pripremati za novu sezonu u kineskom južnom gradu Foshanu.

U sezoni 2012.-2013., napad momčadi je bio impresivan, ali kada je riječ o kondiciji, momčad se još uvijek uvelike razlikuje od drugih klubova. Ovaj problem je već dugo bio smetnja klubu, jer nisu imali profesionalnog kondicijskog trenera. Nakon što je zauzeo drugo mjesto u kineskoj drugoj ligi, klub je započeo izbor kondicijskog trenera kako bi ostao u prvoj ligi. Na kraju, klub je za novog kondicijskog trenera izabrao Hrvata. Nakon probnog rada u zimskim treninzima, klub će prema njegovom nastupu odlučiti hoće li potpisati službeni ugovor.

Marijo Tot, rođen 1972., ima završen magisterij iz nogometa, imao je trenersko iskustvo u istočnoj Europi i jugoistočnoj Aziji, a osim što radi kao kondicijski trener, radio je i kao izbonik. Istovremeno, Marijo je također međunarodni nogometni predavač, a predavao je u Italiji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Portugalu, Ninozemskoj itd.

Izvor: croatian.cri.cn