Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Nikolić i Li Mančang zadovoljni odnosima Srbije i Kine


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u razgovoru s ambasadorom Kine Li Mančangom izrazio zadovoljstvo visokim stepenom koji su dostigli odnosi Srbije i Kine, posle posete kineskog predsednika Si Đinpinga. Kako je saopštio kabinet predsednika Srbije, Nikolić je ocenio da više ništa ne može ugroziti prij

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u razgovoru s ambasadorom Kine Li Mančangom izrazio zadovoljstvo visokim stepenom koji su dostigli odnosi Srbije i Kine, posle posete kineskog predsednika Si Đinpinga. Kako je saopštio kabinet predsednika Srbije, Nikolić je ocenio da više ništa ne može ugroziti prijateljstvo Srbije i Kine.

Tomislav Nikolić danas u razgovoru s ambasadorom Kine Li Mančangom- Naši odnosi se ubrzano razvijaju u svim oblastima i mi smo zahvalni Kini na podršci, posebno u oblasti ekonomije - rekao je Nikolić i dodao da je železara Smederevo primer kako dve zemlje mogu zajedničkim naporima da stvore dobrobit u obostranom interesu.

Li Mančang je kazao da se dogovori dva predsednika realizuju po ubrzanoj dinamici, a preneo je i poruku zahvalnosti predsednika Si Đinpinga i supruge, predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i njegovoj supruzi na gostoprimstvu i srdačnom dočeku.

Izvor: blic.rs