Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Nikolić Đinpingu uputio telegram saučešća

Nikolić Đinpingu uputio telegram saučešća


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća predsedniku Kine Si Đinpingu povodom nesreće koja se dogodila u kineskom gradu Tjenđinu. "Sa velikim žaljenjem smo primili vest o tragičnom događaju koji se desio u lučkom gradu Tjenđinu. U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, upu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća predsedniku Kine Si Đinpingu povodom nesreće koja se dogodila u kineskom gradu Tjenđinu. "Sa velikim žaljenjem smo primili vest o tragičnom događaju koji se desio u lučkom gradu Tjenđinu. U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća povodom nesreće koja je zadesila prijateljski kineski narod", naveo je Nikolić u telegramu. Tomislav NikolićPredsednik Srbije zamolio je u telegramu da porodicama nastaradalih bude preneto iskreno saučešće. 

U eksplozijama u skladištu opasnih materijala u luci Tjenđinu na severoistoku Kine, prema dosadašnjim podacima, poginulo je više od 50, među kojima je 12 vatrogasaca. 

Povređeno je više od 520 ljudi, a 66 osoba je u kritičnom stanju, prenele su agencije.

Izvor: b92.net