Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

NDS: Zahvalnost Kine Tadiću

NDS: Zahvalnost Kine Tadiću


Delegacija Ambasade Kine, koju su predvodili politički savetnik Lu Šan i politički šef Ambasade Ženg Vei razgovarala je sa predstavnicima Nove demokratske stranke o političkoj situaciji u Srbiji i zahvalila se lideru stranke Borisu Tadiću na ključnoj ulozi za zaključivanje Sporazumu o strateškom partnerstvu S

Delegacija Ambasade Kine, koju su predvodili politički savetnik Lu Šan i politički šef Ambasade Ženg Vei razgovarala je sa predstavnicima Nove demokratske stranke o političkoj situaciji u Srbiji i zahvalila se lideru stranke Borisu Tadiću na ključnoj ulozi za zaključivanje Sporazumu o strateškom partnerstvu Srbije i Kine.

NDS u saopštenju ističe da su dve strane razgovrale i o političkim i ekonomskim odnosima dve zemlje kao i o jačanju saradnje između Komunističke partije Kine i NDS.

Kinesku delegaciju u sedištu stranke u Beogradu primili su poslanik NDS Konstantin Samofalov i Aleksandar Senić, predsednik skupštinskog odbora za evropske integracije, saopštila je NDS.

Poseban deo razgovora dve strane posvetile su Sporazumu o strateškom partnerstvu Srbije i Kine.
Tom prilikom predstavnici Ambasade zahvalili su se lideru NDS Borisu Tadiću na ključnoj ulozi za zaključivanje tog sporazuma i naporima za unapređenje sveukupnih odnosa dve zemlje, kaže se u saopštenju.

Oni su preneli čestitke za uspeh NDS na izborima i ulazak u parlament.

Kineska strana izrazila je nadu da će se nastaviti saradnja između KP Kine i NDS, ističe se u saopštenju.
Predstavnici NDS preneli su gostima da je NDS stranka nedvosmislene socijaledemokratske orijentacije i da je za NDS saradnja sa KP Kine od velikog značaja.

Izvor: blic.rs