Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Natječaj za sufinanciranje hrvatsko-kineskih znanstveno-istraživačkih projekata za razdoblje 2015-2017

Natječaj za sufinanciranje hrvatsko-kineskih znanstveno-istraživačkih projekata za razdoblje 2015-2017


Na temelju Ugovora o suradnji u području znanosti i tehnologije između Republike Hrvatske i Narodne Republike Kine, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE HRVATSKO-KINESKIH ZNANSTVENO-ISTRAŽIVAČKIH PROJEKATA ZA RAZDOBLJE 2015-2017. Uvjeti prijave Natječaj je otvoren s

Na temelju Ugovora o suradnji u području znanosti i tehnologije između Republike Hrvatske i Narodne Republike Kine, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavljuje

NATJEČAJ
ZA SUFINANCIRANJE HRVATSKO-KINESKIH
ZNANSTVENO-ISTRAŽIVAČKIH PROJEKATA
ZA RAZDOBLJE 2015-2017.

Uvjeti prijave

Natječaj je otvoren svim znanstvenim institutima i visokim učilištima Republike Hrvatske i Narodne Republike Kine i obuhvaća sva znanstvena područja.

Hrvatski partner, temeljem ovog natječaja, prijavu podnosi Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, a kineski partner prijavu za isti projekt podnosi Odjelu za znanost i tehnologiju Ministarstva znanosti i tehnologije Narodne Republike Kine.

Financiranje projekata

Sredstva koja u okviru ovog Natječaja dodjeljuju hrvatska i kineska strana predstavljaju dodatnu financijsku pomoć znanstveno-istraživačkim ekipama koja je namijenjena isključivo pokrivanju troškova putovanja i boravaka istraživača. Prednost pri izboru imat će projekti u koje su aktivno uključeni mladi istraživači. Odluku o broju odobrenih projekata te iznosu odobrenih sredstava donijet će Mješovito hrvatsko-kinesko povjerenstvo.

Predviđeno trajanje projekata je dvije godine, a uvjet za dodjelu financijskih sredstava za drugu godinu provedbe projekata je stručno i financijsko izvješće o ostvarenim rezultatima i namjenski utrošenim sredstvima u prvoj godini istraživanja.

Način prijave

Hrvatski partner projekt prijavljuje na engleskom jeziku na propisanom prijavnom obrascu koji je dostupan na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta www.mzos.hr

Prijava na natječaj treba sadržavati:

1. ispunjeni i potpisani prijavni obrazac (u privitku);
2. opis projekta (max. 6000 znakova uključujući razmake – do 2 stranice);
3. životopis voditelja projekta i suradnika na projektu;
4. podatke o projektnom partneru odnosno ustanovi u NR Kini;
5. popis najvažnijih publikacija i objavljenih radova u zadnjih pet godina koji se odnose na sadržaj projekta.

Natječajnu dokumentaciju treba poslati u elektronskom obliku na e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a jedan tiskani primjerak do 30. travnja 2015. godine na adresu:

MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I SPORTA
Uprava za znanost i tehnologiju
Služba za međunarodnu suradnju - (Natječaj za hrvatsko-kineske projekte)
Donje Svetice 38
10000 Zagreb

Dodatne informacije na telefon +385 1 4594 452 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izvor: public.mzos.hr