Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Nagrada za Jovana Tarbuka u Kini

Nagrada za Jovana Tarbuka u Kini


Jovan Tarbuk, grafički dizajner iz Beograda, osvojio je Nagradu žirija na Hiiibrand 2012 svetskom takmičenju u dizajnu koje se održava svake godine u Kini. Tarbuk je nagrađen za logo Infinity aquariums, za koji je član žirija Kit Hinrihs iz Hinrihs studia, SAD rekao: “Logo je sofisticiran i elegantan, a


Jovan Tarbuk, grafički dizajner iz Beograda, osvojio je Nagradu žirija na Hiiibrand 2012 svetskom takmičenju u dizajnu koje se održava svake godine u Kini.

Tarbuk je nagrađen za logo Infinity aquariums, za koji je član žirija Kit Hinrihs iz Hinrihs studia, SAD rekao: “Logo je sofisticiran i elegantan, a u isto vreme magično razigran. Voleo bih da sam ga ja dizajnirao”. Tarbuk je bio finalista i 2010 godine sa logom za klub Easy na Adi ciganliji.

Tarbukov rad u domenu vizuelnih komunikacija, dizajna i pozorišnog plakata dobio je veći broj nagrada i priznanja, uključujući i nagradu za najbolji kazališni plakat (plakat za predstavu Bizarno, BNP Zenica) na 2. međunarodnom Bijenalu kazališnog plakata u Varaždinu 2011, a već godinama osvaja priznanja na domaćim festivalima (Izložba pozorišnog plakata u okviru Festiva “Joakim Vujić” u Kragujevcu i Izložba pozorišnog plakata u okviru Sterijinog pozorja u Novom Sadu).

Njegovi radovi se nalaze u Muzeju plakata u Varšavi i Danskom muzeju plakata. Na ovogodisnjem Design Week-u bio je predstavljen u okviru projekta 100% Future Serbia. Jovan otvara I svoju prvu izložbu pozorišnog plakata 18. maja u Muzeju narodnog pozorišta u okviru desete noći muzeja.

Izvor: b92.net