Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Na proleće startuje izgradnja mosta Zemun - Borča

Na proleće startuje izgradnja mosta Zemun - Borča


Kako pišu "Večernje Novosti" na proleće bi trebalo da počne izgranja mosta koji svi beograđani željno iščekuju. Kompanija "Čajna roud end bridž korporejšn" dostavila je u ponedeljak dopunjeni idejni projekat sa predmerom i predračunom radova, čime su nesuglasice na relaciji Beograd - Pek

Kako pišu "Večernje Novosti" na proleće bi trebalo da počne izgranja mosta koji svi beograđani željno iščekuju.

Kompanija "Čajna roud end bridž korporejšn" dostavila je u ponedeljak dopunjeni idejni projekat sa predmerom i predračunom radova, čime su nesuglasice na relaciji Beograd - Peking prevaziđene.

most zemun - borca

Izrada glavnog projekta biće gotova do kraja januara sledeće godine, a radovi će, kao što je i prvobitno planirano, početi u aprilu. U Beograd je pre mesec dana došao zamenik ministra saobraćaja i transporta Narodne Republike Kine Feng Zanglin sa kojim je dogovoreno da se intenzivira rad na ovom projektu. Ugovoreni rok za izgradnju mosta Zemun - Borča će trajati tri godine, što znači da će on biti pušten u saobraćaj 2014. godine.

Novi most preko Dunava biće dugačak 1.507 a širok 29 metara.Imaće ukupno šest saobraćajnih traka i pešačko-biciklističke staze sa obe strane. Biće izgrađene i pristupne saobraćajnice od 21,5 kilometara, čime će se Novosadski drum spojiti sa Pančevačkim putem.

Izvor: Večernje Novosti