Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mladi srpski talenti dolaze u Kinu na obuku

Mladi srpski talenti dolaze u Kinu na obuku


Stipendistima Fonda za mlade talente Srbije biće omogućeno stručno usavršavanje u Kini, u kompaniji za informacione tehnologije "Huavej", prenela je agencija Beta. Projektu, koji se realizuje u više od dvadeset zemalja, ove godine priključiće se i desetoro stipendista iz Srbije: Miloš Trujić, Aleksandra Milo

Stipendistima Fonda za mlade talente Srbije biće omogućeno stručno usavršavanje u Kini, u kompaniji za informacione tehnologije "Huavej", prenela je agencija Beta.

Projektu, koji se realizuje u više od dvadeset zemalja, ove godine priključiće se i desetoro stipendista iz Srbije: Miloš Trujić, Aleksandra Milošević, Martin Osmanović, Milica Jovanović, Vojislav Đukić, Helena Peić Tukuljac, Ilija Atlagić, Jasmin Pavlović, Đorđe Kovačević i Jovan Turanjanin.

Stipendisti iz Srbije će sa kolegama iz Poljske i Rumunije od 16. avgusta do 3. septembra imati mogućnost da obavljaju stručno usavršavanje u gradu Šendžen, a nakon toga će se upoznati sa kulturom Kine obilaskom većih gradova i kroz kurs kineskog jezika.

Kompanija "Huavej" snosi sve troškove puta, smeštaja i ishrane stipendista, a džeparac u iznosu od 250 dolara obezbediće Fondacija "Dragica Nikolić".

Izvor: serbian.cri.cn