Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mlade kineske sportašice u Slavoniji

Mlade kineske sportašice u Slavoniji


Nakon dvije odigrane utakmice protiv zagrebačke ekipe ŽNK Agram, mlade kineske nogometašice krenule su na istok Hrvatske, u Osijek. U sportskom programu odigrana je utakmica protiv ŽNK Osijek, turistički posjet Nacionalnom parku Kopački rit, a nakon toga ručak u Baranjskoj kući. Mlade Kineskinje odigrale su

Nakon dvije odigrane utakmice protiv zagrebačke ekipe ŽNK Agram, mlade kineske nogometašice krenule su na istok Hrvatske, u Osijek.

U sportskom programu odigrana je utakmica protiv ŽNK Osijek, turistički posjet Nacionalnom parku Kopački rit, a nakon toga ručak u Baranjskoj kući. Mlade Kineskinje odigrale su odlično i pokazale svoju kvalitetu i nadmoć.

Superiorno su kontrolirale ritam utakmice. U kondicionom i taktičkom dijelu pokazale su zavidan nivo. Odlično i točno su dodavale loptu koja je išla od noge do noge , a izjava jednog gledatelja bila je: „ove Kineskinje igraju lijepo i točno kao Barcelona. „Utakmica je bila efikasna i Kineskinje su pobijedile rezultatom 6-3.

U turističkom dijelu organizator ZŠS i ŽNK Agram dogovorili su posjet Nacionalnom parku Kopački rit i ručak u Baranjskoj kući. Mlade kineske sportašice su pune dojmova boravkom u Osijeku, o tome što su vidjele i Baranjskoj kući gdje su uživale u ponuđenim specijalitetima. Sljedeća utakmica odigrat će se u Rijeci protiv Rijeka -Jack Pota.

Izvor: croatian.cri.cn