Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mlade kineske sportašice stigle u Zagreb

Mlade kineske sportašice stigle u Zagreb


U sklopu sporazuma između Zagrebačkog športskog saveza i Ureda za sport grada Pekinga 25. lipnja je stigla i prva sportska delegacija u Zagreb. To su juniorke ženskog nogometnog kluba Beijing-Baxi iz Pekinga koje u Zagrebu ostaju dva tjedna. Domaćin ZŠS se potrudio organizirati njihov boravak u Zagrebu na najvi

U sklopu sporazuma između Zagrebačkog športskog saveza i Ureda za sport grada Pekinga 25. lipnja je stigla i prva sportska delegacija u Zagreb. To su juniorke ženskog nogometnog kluba Beijing-Baxi iz Pekinga koje u Zagrebu ostaju dva tjedna. Domaćin ZŠS se potrudio organizirati njihov boravak u Zagrebu na najvišem nivou i priredio program boravka mladih kineskih sportašica koji sadrži treninge, utakmice izlete i zabavni sadržaj.

U organizaciju boravka se uključio i ŽNK Agram sa svojim agilnim osnivačem i tajnikom Željkom Kurevija. Održana je tiskovna konferencija povodom dolaska mladih sportašica i njihovog vodstva na čelu s dopredsjednikom ZŠS-a Tomislavom Karlom, koji se zahvalio mladim sportašicama iz Pekinga na dolasku i zaželio im ugodan boravak u našem gradu. Također je to učinio i glavni tajnik ZŠS-a Velimir Bašić. Konferenciji su također nazočili i sponzori koji sudjeluju u programu boravka sportašica iz Pekinga, Mc Donalds kojeg je predstavljala Deana Stipanović, voditeljica odjela za odnosa s javnošću i pravne poslove. Turistička zajednica grada Zagreba je podijelila poklone i u okviru programa boravka kineskim gošćama ponudila razgledanje Zagreba u njihovoj organizaciji. Mlade sportašice i njihovo vodstvo zahvalili su na riječima dobrodošlice.

U timu organizacije boravka nogometašica iz Pekinga stalno su prisutni voditelj Ureda glavnog tajnika Ante Milić, posebni savjetnik glavnog tajnika Vjekoslav Rolih, prevoditeljica Mia Kirinčić i prevoditelj Hao Yunnong, a montažer Alen Horvatić i Mladen Cetinja snimaju videouradak o njihovom boravku u Zagrebu.

Izvor: croatian.cri.cn