Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Misimović napušta Kinu?


Prvi as kineskog superligaša Guidžou, Zvjezdan Misimović klubu je podneo molbu za odlazak, pošto je grčki Olimpijakos pokazao veliko interesovanje za dovođenje bosanskog veznog igrača. Selektor bosanskog nacionalnog tima Safet Susić je medijima otkrio vest o kontaktima Misikovića i Olimpijakosa. „Meni je

Prvi as kineskog superligaša Guidžou, Zvjezdan Misimović klubu je podneo molbu za odlazak, pošto je grčki Olimpijakos pokazao veliko interesovanje za dovođenje bosanskog veznog igrača.

Selektor bosanskog nacionalnog tima Safet Susić je medijima otkrio vest o kontaktima Misikovića i Olimpijakosa. „Meni je rekao da je zainteresovan da igra za Olimpijakos. Misli da je to dobar izbor jer sa najboljim grčkim timom skoro svake godine može da igra u Ligi šamipona. Ovo je zaista dobar izbor kako za njega lično, tako i za reprezentaciju BiH", navodi se na grčkom sajtu Etnos.

Guidžou je zatražio obaveštenje kao odgovor na Misimovićevu molbu. Najskuplji igrač u kineskoj ligi ima dvogodišnji ugovor sa Guidžouom, a kineski superligaš je pre početka ove sezone za njegov transfer platio oko 4 miliona evra.

U osam odigranih utakmica u ligi, kreator igre Guidžoua je postigao tri gola i sedam asistencija. Guidžou se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli.

Izvor: serbian.cri.cn