Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ministar savjetnik slovenskog veleposlanstva u Kini se sastao s glavnom tajnicom Saveza kineskih komercijalnih medija

Ministar savjetnik slovenskog veleposlanstva u Kini se sastao s glavnom tajnicom Saveza kineskih komercijalnih medija


Jiang Shangyuan, glavna tajnica Saveza kineskih komercijalnih medija pri Kineskom generalnom savezu komercijalnih novina (China General Association of Commercial Newspaper), nedavno se susrela s Milošem Prislanom, ministrom savjetnikom slovenskog veleposlanstva u Kini. Dvije strane su razgovarale o prilikama i p

Jiang Shangyuan, glavna tajnica Saveza kineskih komercijalnih medija pri Kineskom generalnom savezu komercijalnih novina (China General Association of Commercial Newspaper), nedavno se susrela s Milošem Prislanom, ministrom savjetnikom slovenskog veleposlanstva u Kini. Dvije strane su razgovarale o prilikama i perspektivi za gospodarsku i trgovinsku suradnju. Ministar savjetnik slovenskog veleposlanstva u Kini se sastao s glavnom tajnicom Saveza kineskih komercijalnih medijaJiang je prvo Prislanu kratko predstavila Kineski generalni savez komercijalnih novina i novine "CE prednja granica svjetskog gospodarstva". Miloš Prislan je naveo da je u Sloveniji 2013. tek završila financijska kriza, a gospodarstvo se polako oporavlja. Slovenija je sama po sebi svladala financijsku krizu te je nakon toga i oblikovala svoji gospodarski temelj, što je jedna od tri gospodarske prednosti te zemlje - multivarijantno gospodarstvo, razvijena tehnologija i sposobnost u reagiranju na razne izazove, uključujući i na krizu.

"Nakon što smo svladali gospodarsku krizu, trentuačno nam je glavni cilj nam jačanje privlačnosti za strane investicije, a već smo vidjeli mnogo prilika u investicijama u turizam, velike projekte, infrastrukturu i druga područja. Među svim ovim stvarima, ja osobno poklanjam pozornost suradnji u osobnim projekatima, na primjer, tražiti ciljane suradnike i to će nam donjeti obostranu korist. Naša zemlja trenutačno ima neke nove projekte u području uvoza te smatramo da će to biti prilika za našu buduću suradnju. Trebamo i zajednički surađivati da bismo zajedno promovirali kineskim investitorima slovenske gospotarske projekte."

Izvor: croatian.cri.cn