Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ministar obrane Bosne i Hercegovine posjetio veleposlanstvo Kine

Ministar obrane Bosne i Hercegovine posjetio veleposlanstvo Kine


Zekerijah Osmić, Ministar obrane BiH-a je 8. listopada posjetio veleposlanstvu Kine u BiH. Dong Chunfeng, kineski veleposlanik u BiH, ministru je izrazio dobrodošlicu. Rekao je kako su odnosi između kineske i bosanskohercegovačke vojske, kao važan dio bilateralnih odnosa, posljednjih godina pokazali dobar razv

Zekerijah Osmić, Ministar obrane BiH-a je 8. listopada posjetio veleposlanstvu Kine u BiH.

Dong Chunfeng, kineski veleposlanik u BiH, ministru je izrazio dobrodošlicu.

Rekao je kako su odnosi između kineske i bosanskohercegovačke vojske, kao važan dio bilateralnih odnosa, posljednjih godina pokazali dobar razvoj, te da su obje strane održavale razmjene na visokoj razini i obuke osoblja.

Ne tako davno, zamjenik šefa glavnog stožera Narodno-oslobodilačke vojske Kine Wang Guanzhong je uspješno posjetio Bosnu i Hercegovinu, i vjerujem da će ovaj posjet sigurno promicati razvoj dviju vojski. Kinesko veleposlanstvo želi održavati bliske kontakte s ministarstvom obrane i vojske Bosne i Hercegovine. Ministar Dong također je izrazio želju za skorašnjim posjetom minstra obrane Kini.

Zakerijah Osmić je visoko ocijenio razvoj odnosa dvije vojske posljednjih godina, te je naglasio kako će Bosna i Hercegovina uvijek biti dobar prijatelj i partner Kini i njene vojske. Istaknuo je i zahvalnost na dugoročnoj pomoći i potpori od strane Kine u vojnim poslovima i izgradnji vojske u BiH-a. Vrlo sam sretan što ću posjetiti Kinu, te se radujem što ćemo tijekom posjeta razmijeniti mišljenja o promicaju suradnje s kineskim vojnim čelnicima u novom povijesnom razdoblju.

Izvor: croatian.cri.cn