Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ministar Dačić učestvovao na konferenciji „Pojas i put - Balkanska perspektiva"


Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovao je na međunarodnoj konferenciji pod nazivom „Pojas i put - Balkanska perspektiva" gde je imao uvodno izlaganje.Pored ministra Dačića uvodno obraćanje imali su ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančang i dekan Fakul

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovao je na međunarodnoj konferenciji pod nazivom „Pojas i put - Balkanska perspektiva" gde je imao uvodno izlaganje.
Pored ministra Dačića uvodno obraćanje imali su ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančang i dekan Fakulteta bezbednosti Ivica Radović.

Konferencija Pojas i put - Balkanska perspektivaUz učešće eminentnih stručnjaka iz Srbije i inostranstva, na konferenciji su detaljno analizirani različiti aspekti kineskog globalnog strategijskog koncepta Pojasa i puta i njegovih efekata na intenziviranje saradnje sa regionom Balkana i zemljama Centralne i Istočne Evrope koje su uključene u mehanizam Kina-CIEZ, ili skraćeno: 16+1.

Konferenciju je organizovao Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu u saradnji sa predstavnicima akademske zajednice Kine.

 

Izvor: mfa.gov.rs