Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ministar Čampara primio u posjetu vojnog atašea NR Kine u BiH


Vojni ataše Narodne Republike Kine viši pukovnik Luo Tiefeng danas je posjetio Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova, gdje se susreo sa federalnim ministrom Aljošom Čamparom. Ministar je, nakon upućenih riječi dobrodošlice, upoznao gosta sa najvažnijim aktivnostima koje Federalno ministarstvo unutrašnjih

Vojni ataše Narodne Republike Kine viši pukovnik Luo Tiefeng danas je posjetio Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova, gdje se susreo sa federalnim ministrom Aljošom Čamparom. Ministar je, nakon upućenih riječi dobrodošlice, upoznao gosta sa najvažnijim aktivnostima koje Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova poduzima u oblasti sigurnosti na području Federacije BiH.

Vojni ataše Narodne Republike Kine viši pukovnik Luo Tiefeng u poseti SarajevuTokom susreta ministar je izrazio nadu da će se dosadašnja uspješna saradnja Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Ambasade Narodne Republike Kine u BiH nastaviti i u narednom periodu.

Kineski vojni ataše Tiefeng se zahvalio na prijemu i konstatovao da između prijateljskih zemalja Narodne Republike Kine i BiH postoji dobra suradnja, koju treba unapređivati i proširiti na što više oblasti, u obostranom interesu.

 

Izvor: vijesti.ba