Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Milorad Dodik primio u oproštajnu posetu Vang Fugua

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, priredio je u Banja Luci oproštajnu posetu ambasadoru Narodne Republike Kine u BiH, Vangu Fuguu. Predsednik Srpske zahvalio je ambasadoru Kine na saradnji i angažovanju, što je pomoglo boljem razumijevanju i unapređenju odnosa Republike Srpske, BiH i Kine, poželivši
Milorad Dodik primio u oproštajnu posetu Vang Fugua
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, priredio je u Banja Luci oproštajnu posetu ambasadoru Narodne Republike Kine u BiH, Vangu Fuguu.

Predsednik Srpske zahvalio je ambasadoru Kine na saradnji i angažovanju, što je pomoglo boljem razumijevanju i unapređenju odnosa Republike Srpske, BiH i Kine, poželivši mu puno uspeha na ličnom i profesionalnom planu. Na sastanku je razgovarano o nastavku i intenziviranju saradnje Republike Srpske i Kine, naročito u oblasti ekonomije i kulture, za šta postoji obostrana zainteresovanost. U tom smislu, ukazano je na projekte izgradnje TE „Stanari" kod Doboja i otvaranje Katedre za kineski jezik na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, saopšteno je na FB stranici predsednika Republike Srpske.

Izvor: serbian.cri.cn