Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Milion litara ulja iz Bimala krenulo prema Kini

Oko milion litara jestivog ulja proizvedenog u Brčkom iz fabrike BIMAL biće otpremljeno kupcu u Kini. Predstavnici BIMAL-a nedavno su posjetili nekoliko kupaca u Šanghaju sa kojima je potpisan predugovor o saradnji, a nakon realizovane prve pošiljke u fleks kontejnerima, od sljedeće sedmice kreće ispo
Milion litara ulja iz Bimala krenulo prema Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Oko milion litara jestivog ulja proizvedenog u Brčkom iz fabrike BIMAL biće otpremljeno kupcu u Kini. Predstavnici BIMAL-a nedavno su posjetili nekoliko kupaca u Šanghaju sa kojima je potpisan predugovor o saradnji, a nakon realizovane prve pošiljke u fleks kontejnerima, od sljedeće sedmice kreće isporuka još dva i po miliona litara sirovog ulja.

 

Ulja iz Bimala krenulo prema Kini

 

Ukupno će kupcima u Kini tokom ljeta biti isporučeno oko tri i po miliona litara ulja proizvedenog po najvišim standardima kvaliteta.

Povećanje proizvodnih kapaciteta, konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda i vizija razvoja na nova tržišta omogućili su BIMAL-u da svoja visokokvalitetna ulja izvozi na svjetsko tržište, uključujući i nova tržišta poput Bliskog istoka i Kine.

„Sigurni u kvalitet naših proizvoda, vjerujemo da je ovo početak dugoročne saradnje sa kupcima u Kini", poručila je Nataša Pucar, Direktorica korporativnih komunikacija BIMAL-a.

BIMAL ima stratešku viziju razvoja i plasmana svojih proizvoda na nova tržišta, uključujući i tržišta izvan regije Zapadnog Balkana, budući da proizvodni kapaciteti to omogućuju. Iako je na novim tržištima moguće postići znatno više cijene nego na domaćem tržištu, BIMAL nastoji održati konkurentne cijene na domaćem tržištu i u kontinuitetu nuditi domaćim potrošačima potvrđeni kvalitet svih svojih proizvoda proizvedenih Brčkom po najvišim standardima.

Izvor: glassrpske.com