Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mađari i Kinezi grade tvornicu solarnih panela u Klisu i zapošljavaju 500 ljudi

Mađari i Kinezi grade tvornicu solarnih panela u Klisu i zapošljavaju 500 ljudi


Mega investicija u obliku tvornice solarnih panela stiže u Klis, tvrde izvori Slobodne Dalmacije. Preksinoć je postignut dogovor prema kojemu će mađarsko-kineski konzorcij u kliškom predjelu Kurtovići izgraditi tviornicu solarnih panela koja će zaposliti čak 500 radnika.

Mega investicija u obliku tvornice solarnih panela stiže u Klis, tvrde izvori Slobodne Dalmacije.

Preksinoć je postignut dogovor prema kojemu će mađarsko-kineski konzorcij u kliškom predjelu Kurtovići izgraditi tviornicu solarnih panela koja će zaposliti čak 500 radnika.

Ime konzorcija nije poznato, ali Slobodna Dalmacija doznaje kako bi investicija trebala biti realizirana već kroz šest mjeseci. Načelnik općine Klis Jakov Vetma zasad ništa ne želi komentirati, no neimenovani izvori kažu kako je dogovor postignut.

- Sporazum je potpisan, realizacija ovog pogona više nije upitna te bez pretjerovanja mogu reći kako je riječ o investiciji koja će biti među većima u hrvatskoj povijesti, ističe sudionik večere s Mađarima i Kinezima te bliski suradnik kliških općinara.

U svakom slučaju, odgovori na sva pitanja dobit će se vrlo brzo, jer planirano je da tvornica bude u funkciji već do kraja ove godine.

Izvor: seebiz.eu