Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Madam Čen piše o Srbiji

Madam Čen piše o Srbiji


Turistička organizacija Srbije saopštila je da će poznata novinarka iz Šangaja, poznata kao Madam Čen, inače autorka popularnih putopisa, pisati i o Srbiji. Njene reportaže opisaće manastire Srbije i druge znamenitosti, a biće objavljene u poznatim turističkim magazinima u Kini – „World Traveller Magazine

Turistička organizacija Srbije saopštila je da će poznata novinarka iz Šangaja, poznata kao Madam Čen, inače autorka popularnih putopisa, pisati i o Srbiji. Njene reportaže opisaće manastire Srbije i druge znamenitosti, a biće objavljene u poznatim turističkim magazinima u Kini – „World Traveller Magazine" i „Travelling Scope Magazine".

Mesečnik „World Traveller Magazine" opisuje putovanja i ima veliki broj čitalaca širom Kine, uživajući popularnost naročito u Šangaju i velikim gradovima na jugoistoku. „Travelling Scope Magazine"časopis namenjen mlađoj populaciji i nudi predloge iz sfera mode i putovanja, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Putopise Madam Čen preuzima i mobilni operater „China mobile", čiji korisnici mogu da ih čitaju, što omogućava dostupnost knjiga Madam Čen milionskoj publici.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku Srbije, broj dolazaka gostiju iz Kine beleži rast u dolascima od 35 odsto i noćenjima od 51 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Izvor: serbian.cri.cn