Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kupci u Kini dodelili medalje za „Tikveš“ vina


Po prvi put, tri vrhunska „Tikveš“ vina osvojila su medalje na najvećm i od strane kupaca najcenjenijem vinskom takmičenju na azijskom kontinentu, održanom u Hong Kongu u Kini Na ovogodišnjem China Vine & Spirits 2016. u konkurenciji je bilo više od 5.000 globalnih vinskih brendova, a zlatnu medalju osv

Po prvi put, tri vrhunska „Tikveš“ vina osvojila su medalje na najvećm i od strane kupaca najcenjenijem vinskom takmičenju na azijskom kontinentu, održanom u Hong Kongu u Kini Na ovogodišnjem China Vine & Spirits 2016. u konkurenciji je bilo više od 5.000 globalnih vinskih brendova, a zlatnu medalju osvojilo je crveno terroir vino „Barovo“ iz 2013. godine i belo vino „Alexandria cuvee“ 2015. godine, a crveno vino „Alexandria cuvee“ iz 2014. dobilo je srebrnu medalju.

Karakteristika ovog renomiranog vinskog takmičenja je da su medalje za najbolje vina dobijene od vinskih sudija koji su predstavnici najvecíh uvoznika vina, restorana, hotela, specijalizovanih prodavnica i maloprodajnih lanaca u Kini, koji tačno znaju šta žele potrošači na kineskom tržištu.

„Napravili smo zaista veliki uspeh u Kini. Činjenica je da je ovo takmičenje nagrađeno od strane onih koji prave vino i naručuju i zato nas ohrabruje da ove osvojene medalje imaju veliki značaj u povećanju plasmana naših vina na kinesko tržište“ objašnjava generalni direktor vinarije „Tikveš“ Igor Ilievski, dodajucí da očekuje da cé ove nagrade „otvoriti vrata na kineskom tržištu i drugim kvalitetnim vinima iz regiona.“

Dve zlatne medalje za „Domaine Lepovo Grand Cuvee“

Makedonsko superluksuzno vino „Grand Cuvee“ berba iz 2013. proizvedeno u vinariji „Domaine Lepovo“, osvojilo je duple zlatne medalje na China Vine & Spirits 2016. Sa ovim priznanjem, ovo vino i brend „Domaine Lepovo“ definitivno se probijaju među vina i proizvođače najpoznatijih vinskih regiona u Evropi i Americi koji čine vinsku elitu i koja su uglavnom „rezervisana“ za najtrofejnije na prestižnim vinskim takmičenjima.

Izvor: advertiser-serbia.com