Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Krišto razgovarala sa veleposlanicom NR Kine u BiH


Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu s veleposlanicom NR Kine u BiH Chen Bo. Razgovarano je o odnosima između dviju zemalja, političkim prilikama unutar Bosne i Hercegovine, nastupu kineskih gospodarstvenika na predstojećem s

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu s veleposlanicom NR Kine u BiH Chen Bo. Razgovarano je o odnosima između dviju zemalja, političkim prilikama unutar Bosne i Hercegovine, nastupu kineskih gospodarstvenika na predstojećem sajmu u Mostaru, te o gospodarskim kretanjima u obje zemlje i daljnjoj suradnji na svim područjima.

Susret Borjane Krišto i Chen BoPredsjedateljica Krišto se zahvalila veleposlanici na pomoći koju je NR Kina pružila BiH u proteklom razdoblju te je izrazila želju za što bržim otklanjanjem svih prepreka koje stoje na putu stranim ulaganjima u našu zemlju.

Predsjedateljica Krišto je također kazala da podržava organiziranje foruma u NR Kini koji će biti fokusiran na reforme, razvoj, investicije i zapošljavanje te na budućnost kinesko-europskih odnosa što je značajno i za BiH kao zemlju koja je u veljači predala aplikaciju te time napravila prvi korak ka članstvu u EU, saopćeno je iz Ureda predsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjane Krišto, a prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Izvor: vecernji.ba