Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Umjetnička trupa sa Južnocentralnog univerziteta naroda prirediće koncert pod nazivom “Kina u bojama” u poneđeljak, 14.novembra, u Velikoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”, sa početkom u 18 sati. Uz podršku Centralnog sjedišta Instituta Konfucije u Kini, umjetnička trupa predsta
Koncert kineske Umjetničke trupe u KIC-u 14. novembra
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Umjetnička trupa sa Južnocentralnog univerziteta naroda prirediće koncert pod nazivom “Kina u bojama” u poneđeljak, 14.novembra, u Velikoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”, sa početkom u 18 sati.

Uz podršku Centralnog sjedišta Instituta Konfucije u Kini, umjetnička trupa predstaviće crnogorskoj publici tradicionalnu kinesku kulturu i umjetnost izvodiće plesove i muziku brojnih kineskih etničkih grupa i nacionalnih manjina.

Kina u bojamaSmješten na obali prekrasnog Južnog jezera u Wuhanu, Južnocentralni univerzitet naroda osnovan je 1951.godine i trenutno obuhvata 12 fakulteta – Filozofski, Pravni, Filološki, Ekonomski, Pedagoški, Tehnički, Medicinski, Poljoprivredni, kao i Fakultet za istoriju, Prirodne nauke, Menadžment i Fakultet umjetnosti. Na osnovnim, magistarskim i doktorskim studijama trenutno se usavršava 26890 studenata, u šta spadaju studenti koji su pripadnici svih 56 nacionalnih manjina u Kini, kao i međunarodni studenti iz UK, Francuske, Španije, SAD, Japana, Koreje, Egipta i brojnih drugih zemalja. Godine 2008, Južnocentralni univerzitet naroda u saradnji sa Univerzitetom Viskonsin-Platvil otvorio je i Institut Konfucije na pomenutom univerzitetu.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati.

Izvor: crna.gora.me