Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinezi žele ljubljansku zračnu luku i Adria Airways

Kinezi žele ljubljansku zračnu luku i Adria Airways


Kineska tvrtka China Southern Airlines Corporation zainteresirana je za kupnju zračne luke Ljubljana i slovenske zrakoplovne tvrtke Adria Airways, tvrdi u utorak list Slovenske novice. Obje se tvrtke nalaze na listi državnih poduzeća što su ih lani na popis za prodaju i privatizaciju stavili vlada i parlament.

Kineska tvrtka China Southern Airlines Corporation zainteresirana je za kupnju zračne luke Ljubljana i slovenske zrakoplovne tvrtke Adria Airways, tvrdi u utorak list Slovenske novice.

Obje se tvrtke nalaze na listi državnih poduzeća što su ih lani na popis za prodaju i privatizaciju stavili vlada i parlament.


Kinezima se žuri i slovensku zračnu luku žele preuzeti još u ljeto ove godine, a u slučaju da uspiju planiraju modernizaciju infrastrukture i dovršenje već započete gradnje novog putničkog terminala, navodi list pozivajući se na neslužbene neimenovane izvore.
Kineze zanima i kupnja Adrije Airways, posebno zbog kvalitete njezine tehničke službe za održavanje zrakoplova, navodi list, ne iznoseći druge detalje.

Izvor: tportal.hr