Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinezi zainteresovani za prugu i autoput u RS (BIH)


BANJALUKA, Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor preduzeća „Auto-putevi Republike Srpske“ razgovarali su u kineskom gradu Jinanu sa članovima uprave kompanije „Čajna Šandong internešnel end tehnikal kooperejšn grup“ o trenutnim aktivnostima na pripremi i realizaciji proj

BANJALUKA, Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor preduzeća „Auto-putevi Republike Srpske“ razgovarali su u kineskom gradu Jinanu sa članovima uprave kompanije „Čajna Šandong internešnel end tehnikal kooperejšn grup“ o trenutnim aktivnostima na pripremi i realizaciji projekata u oblasti željezničkog i drumskog saobraćaja.

Prestavnici ove kompanije zainteresovani su za realizaciju projekta rekonstrukcije željezničke pruge od Banjaluke do Dobrljina, odnosno do granice sa Hrvatskom, ali i za izgradnju auto-puta na pravcu Banjaluka – Prijedor – Novi Grad.

Na sastanku u Jinanu, glavnom gradu kineske pokrajine Šandong, definisani su naredni koraci u realizaciji navedenih infrastukturnih projekata u Republici Srpskoj, saopšteno je iz preduzeća „Auto-putevi Republike Srpske“.

Trninić i generalni direktor kineske kompanije Meng Jan potpisali su 24. januara u Banjaluci Memorandum o saradnji s ciljem uspješnog razvoja infrastrukturnih projekata u oblasti saobraćaja.

 

 

Izvor: logisticmagazin.com