Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinezi počeli da montiraju kamp za radnike

Kinezi počeli da montiraju kamp za radnike


Pripremni radovi na izgradnji prvog kampa u naselju Moračica nadomak Bioča za kineske radnike koji će graditi prioritetnu dionicu auto-puta Bar-Boljare polako se privode kraju, pišu Dnevne novine. Temelji su završeni, a narednih dana se očekuje i montiranje prvih metalnih konstrukcija kampa koji bi, kako sada stv

Pripremni radovi na izgradnji prvog kampa u naselju Moračica nadomak Bioča za kineske radnike koji će graditi prioritetnu dionicu auto-puta Bar-Boljare polako se privode kraju, pišu Dnevne novine. Temelji su završeni, a narednih dana se očekuje i montiranje prvih metalnih konstrukcija kampa koji bi, kako sada stvari stoje, mogao biti završen do početka ljeta.

Ako je suditi po dosadašnjim projektima CRBC, kampovi će biti pravo malo naselje.

Tokom posjete Kini, kao gosti kompanije koja će graditi auto-put crnogorski novinari su imali priliku da vide kamp za radnike koji je najviše posjećao na jedno malo naselje dugo oko 300 metara. Svi objekti su metalni i montirani.

Za razliku od svrhe objekti se mogu montirati i na spratove. Unutar kampa nalaze se razne prostorije, kancelarije, sobe, a zanimljivo svaki objekat ima i svoje kupatilo. Ispred objekta je zasađeno razno drveće.

Podsjetimo, prema najavi ministra saobraćaja I pomorostva početak radova na auto-putu zakazan je za 11.maj.

Izvor: crna.gora.me