Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinezi grade novu ambulantu na Vidovdanskom naselju

Kinezi grade novu ambulantu na Vidovdanskom naselju


Novi Sad dobija novu ambulantu
Petrovaradin

Kineska firma China Construction Front Group gradiće novu ambulantu doma zdravlja na Vidovdanskom naselju pošto se jedina javila na tenderu vrednom više od 187 miliona dinara bez PDV.
Na upravo završenom tenderu kineska firma javila se sa svojim ogrankom u Zrenjaninu, kao i domaćim firmama Geomehanika, KRIP inženjering i PARS Beograd.


Vrlo obiman posao radiće se po principu "ključ u ruke - projektuj i izvedi" i podrazumeva ceo postupak - od izrade tehničke dokumentacije i projekta, ishodovanja svih dozvola i uslova, gradnju, nadzor i predaju objekta na korišćenje Domu zdravlja "Novi Sad".
Firma China Construction Front Group u Srbiji osnovana je 2019. godine, sa sedištem u Zrenjaninu. Posao procenjene vrednosti 187,3 miliona dinara bez PDV dobila je ponudivši cenu od 172,5 miliona dinara bez PDV, a budući da nije bilo konkurencije i da su formalni uslovi ispunjeni, ugovor će biti potpisan na navedenu sumu.

Sa porezom, investitor - Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, platiće posao 206,9 miliona dinara. Izrada projekta koštaće nešto više od dva miliona dinara, a ostala suma pokriće radove.

Rok za završetak gradnje je 300 kalendarskih dana. Garantni rok za radove biće dve godine.

Nova ambulanta trebalo bi da se izgradi u bloku ulica Aleksandra Nevskog, Živojina Ćuluma i Emanuila Jankovića.

U oko 1.050 kvadrata objekta sa najviše jednim spratom, ambulanta će sadržati opštu praksu (sa osam lekara i sestara), stomatologiju (za decu i odrasle, ukupno četiri stomatologa i pet sestara), ginekologiju (ginekolog i sestra), pedijatriju (četiri lekara i pet sestara), patronažu (četiri sestre i dve medijatorke) i laboratoriju.

Izvor:021.rs