Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinez živeo sa nožem u glavi pet godina

Kinez živeo sa nožem u glavi pet godina


Kinez Li Fu proveo je više od pet godina sa 10 centimetara dugom oštricom noža u glavi, a da to nije ni znao, piše britanski tabloid "Dejli mejl". Ovaj 37-godišnji taksista iz kineske provincije Junan živeo je sasvim normalno, uprkos čestim glavoboljama i čudnim ukusom u ustima. Tokom jedne posete lekaru

Kinez sa nožom u glavi

Kinez Li Fu proveo je više od pet godina sa 10 centimetara dugom oštricom noža u glavi, a da to nije ni znao, piše britanski tabloid "Dejli mejl".

Ovaj 37-godišnji taksista iz kineske provincije Junan živeo je sasvim normalno, uprkos čestim glavoboljama i čudnim ukusom u ustima.

Tokom jedne posete lekaru, kome se žalio na bolove u glavi, napravljeni su rendgenski snimci i oni su pokazali da je u njegovu lobanju zarivena poveća oštrica noža.

Li je objasnio kako je ona dospela tu, ispričavši novinarima da ga je pre pet godina nožem napala jedna mušterija koju je vozio u svom taksiju.

"Napao me je čim sam ga dovezao tamo gde je tražio. Odveli su me u bolnicu, gde su mi previli rane", kazao je on, dodavši da niko tada nije primetio da je sečivo ostalo zabodeno u glavi.

Kada je napadač uhapšen, policija nije uspela da pronađe oružje zločina, a sada znamo i zašto.

Li je, u međuvremenu, operisan i može da nastavi mirno da živi, sada bez glavobolja i bez čudnog ukusa u ustima.

Izvor:http://www.mondo.rs