Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinez napravio kafić iz serije "Prijatelji"

Iako je poslednja epizoda serije "Prijatelji" snimljena davne 2004-e, ona i dalje ima svoje fanove širom sveta. Jedan od njih svoju opsesiju pretvorio je u stvarnost. Du Ksin iz Pekinga, napravio je repliku Central Perka, glavnog mesta okupljanja ekipe iz serije. Narandžasti kauč, prozori i vrata, i grickalice
Kinez napravio kafić iz serije "Prijatelji"
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Iako je poslednja epizoda serije "Prijatelji" snimljena davne 2004-e, ona i dalje ima svoje fanove širom sveta. Jedan od njih svoju opsesiju pretvorio je u stvarnost.

Du Ksin iz Pekinga, napravio je repliku Central Perka, glavnog mesta okupljanja ekipe iz serije.

Narandžasti kauč, prozori i vrata, i grickalice na meniju -sve je urađeno identično kafiću iz serije, a vlasnika su komšije prozvale Ginter, po imenu istoimenom vlasniku kafića iz serije.

Međutim ovaj verni fan se nije ovde zaustavio. Iznad kafića preuredio je stan koji sada izgleda kao Džojiev. Ima isti sto za fudbal, čak i kolekciju serije "Čuvari plaže".
-Za mene su "Prijatelji" više od serije. Oni su mi kao religija. To je moj život- rekao je vlasnik.
Ova serija je u Kini oduvek bila popularna zbog približavanja američke kulture kineskoj i lakšeg načina da se nauči engleski jezik.

Mladi ljudi u Kini maštaju o ležernom načinu života koji je daleko od stresne slike i takmičarskog sveta s kojim se svakodnevno suočavaju.

Osim što je zabavna, mladima u Kini ova serija je bila i poučna.

-Naučio sam dosta iz same serije. Kako da se ponašam prema svojim prijateljima, devojkama, i prema svojoj ženi, kako da budem darežljiv i pažljiv prema njima- dodao je Du Ksin, verni fan.

Ljubitelji ove serije dolaze iz svih krajeva Kine da popiju čaj u Central Perku.
Ki Ju koja živi u Pekingu ovde je izvela svoju prijateljicu iz Tajvana.
-Mislim da su oni veoma zadovoljni svojim srećnim životima. Mogu da rade šta hoće, daleko od svojih roditelja. To kad nas nije slučaj, jer je uticaj naših porodica prevelik. Zato mi žudimo za njihovim načinom života- zaključila je Ki Ju.
Izvor: 24sata.rs