Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinez koji može da provodi struju

Kinez koji može da provodi struju


Četrdesettrogodišnji Kinez, Huang Čangćing je nedavno, sa torbom u ruci došao u redakciju jutarnjeg lista „Tianfu" u Čengduu, provincija Sičuan. Iz torbe je izvadio običnu žicu i utikač. Zatim je utikač stavio u utičnicu, a potom golom rukom uzeo žicu. Merenjem je ustanovljeno da je električni napon u

Četrdesettrogodišnji Kinez, Huang Čangćing je nedavno, sa torbom u ruci došao u redakciju jutarnjeg lista „Tianfu" u Čengduu, provincija Sičuan. Iz torbe je izvadio običnu žicu i utikač. Zatim je utikač stavio u utičnicu, a potom golom rukom uzeo žicu. Merenjem je ustanovljeno da je električni napon u Huangovoj ruci tada iznosio 220 volti.

Huang je potom rukama uzeo dva kraja provodnika koja je spojio, a u drugu ruku je uzeo sijalicu, koja se spajanjem provodnika upalila, što dokazuje da je tada Huang sproveo struju od 220 volti.

Novinar jutarnjeg lista „Tianfu" je uzeo je dve kobasice i isekao ih u 4 komada, koje je Huang uzeo u ruke i za samo jednu sekundu roštiljske kobasice su počele da se dime i mirišu. Huang Čangćing je zatim povećao električni napon na 250 volti i nije se osećao loše zbog toga.

Huang je rekao da je počeo da eksperimentisanjem sa svojim telom 1992. godine, kada je primetio da mu to koristi zdravlju. On je naglasio da se tokom ovakvih eksperimenata moraju preduzeti sve mere bezbednosti, neophodno je pripremiti uređaj za sprečavanje ''curenja'' struje, ruke moraju da budu suve, kao i obuća i pod prostorije u kojoj se izvodi eksperiment.

Huang je 1996. godine u Čengduu završio tradicionalnu kinesku medicinu, a sada radi kao urednik časopisa Saveza veterinara provincije Sečuan. Poslednja tri meseca svako veče jedan do dva sata provede ''dopunjavajući'' svoje telo strujom.

Izvor: serbain.cri.cn