Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinesko veleposlanstvo u Sloveniji sudjelovalo na međunarodnom dobrotvornom bazaru

Kinesko veleposlanstvo u Sloveniji sudjelovalo na međunarodnom dobrotvornom bazaru


LJUBLJANA, 30. studenog -- Dobrotvorni bazar, koji je organizirala slovenska Međunarodna zajednica žena, održao se u glavnom gradu Ljubljani. Skupina žena iz kineskog veleposlanstva u Sloveniji također je sudjelovala na njemu pri čemu je pomno pripremljen i uređen izložbeni štand na kojem se prodavala roba s t

LJUBLJANA, 30. studenog -- Dobrotvorni bazar, koji je organizirala slovenska Međunarodna zajednica žena, održao se u glavnom gradu Ljubljani. Skupina žena iz kineskog veleposlanstva u Sloveniji također je sudjelovala na njemu pri čemu je pomno pripremljen i uređen izložbeni štand na kojem se prodavala roba s tipičnim elementima kineske kulture. One su tako sudjelovale u širenju humanitarnog duha te su privukle veliku pažnju posjetitelja od kojih su mnogi izdvojili novac za proizvode sa štanda kineskog veleposlanstva kojeg su između ostalog posjetili i slovenski predsjednik Borut Pahor te njegova supruga Tanja Pečar.

Ove je godine na dobrotvornom bazaru sudjelovalo više od 40 stranih veleposlanstava. Sav prikupljeni novac biti će namijenjen za pomoć školama, sirotištima te bolnicama i drugim institucijama za kupnju nove opreme.

Izvor: croatian.cri.cn