Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinesko veleposlanstvo u RH sudjelovalo na dobrotvornoj Božićnoj prodaji

Kinesko veleposlanstvo u RH sudjelovalo na dobrotvornoj Božićnoj prodaji


Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj je 8. prosinca sudjelovalo na dobrotvornoj Božićnoj prodaji, koju je organizirao Hrvatski međunarodni ženski klub. Diplomatska misija u RH, međunarodne organizacije i lokalne dobrotvorne zajednice su sudjelovale u ovoj akciji. Prva dama Hrvatske, Tatjana

Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj je 8. prosinca sudjelovalo na dobrotvornoj Božićnoj prodaji, koju je organizirao Hrvatski međunarodni ženski klub. Diplomatska misija u RH, međunarodne organizacije i lokalne dobrotvorne zajednice su sudjelovale u ovoj akciji. Prva dama Hrvatske, Tatjana Josipović je prisustovala ceremoniji otvaranja te je posjetila štandove različitih zemalja.

Uz pomno pripremljenu dekoraciju štanda osoblja veleposlanstva, štand kineskog veleposlanstva je odisalo kineskim ukusom i veselom atmosferom. Ponuđena karakteristična kineska roba, čija je kvalitete visoke, a cijene niska, koja je uključivala kineski čvor, rezanje papira, zmaj, umjetnički štapići za jelo, posuđe za serviranje jela itd., je privukla pažnju velikog broja posjetitelja, a miris kineskih specijaliteta je također privukao mnogo kupaca na kupnju. Diplomati veleposlanstva ljubazno su i strpljivo posjetitelje upoznavali s kineskim proizvodima i kineskom kulturom, tako da je sve posjetitelje dočekalo dobro raspoloženje, a otpratili bogati pokloni.

Kinesko veleposlanstvo redovito sudjeluje na ovoj dobrotvornoj Božićnoj prodaji, te je doprinijelo razvoju lokalnog dobrotvornog duha, a ujedno promoviralo i tradicionalnu kinesku kulturu.

Izvor: croatian.cri.cn