Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj priredilo prijam povodom Blagdana lampiona

Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj priredilo prijam povodom Blagdana lampiona


Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj 6. veljače je priredilo prijam u podovu Blagdana lampiona u Zagrebu u restoranu Zhonghua, zajedno slaveći predstavnici kineskih iseljenika i poduzeća, učitelji i studenti. U govoru je veleposlanik Shen Zhifei rekao da su kineska poduzeća, tijekom protekle godine, pod lošom go

Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj 6. veljače je priredilo prijam u podovu Blagdana lampiona u Zagrebu u restoranu Zhonghua, zajedno slaveći predstavnici kineskih iseljenika i poduzeća, učitelji i studenti.

U govoru je veleposlanik Shen Zhifei rekao da su kineska poduzeća, tijekom protekle godine, pod lošom gospodarskoj situaciji postigle zadovoljavajuće rezultate u Hrvatskoj, također su kineski iseljenici ostvarili dobar napredak. Došla je godina Zmaja, za Kineze zmaj ima posebno značenje, vjeruju da će u Novoj godini potomci zmaja biti sve više jedinstveniji i skladniji.

Predstavnik iseljenika Guo Xiaochuan je rekao da su vrlo ponosni zbog kineske snage, te će obvezno čuvati dobro prijateljstvo s Hrvatima, kako bi pronosilo čast i sjaj Kine.

Izvor:http://croatian.cri.cn