Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinesko veleposlanstvo u BiH sudjelovalo na dobrotvornom bazaru

Kinesko veleposlanstvo u BiH sudjelovalo na dobrotvornom bazaru


Supruga kineskog veleposlanstva u BiH, Li Jingyun i druge ženske djelatnice kineskog veleposlanstva su sudjelovale na dobrotvornom bazaru diplomatskih organizacija u BiH 27. studenog. Kao što je bilo i prošlih godina, štand kineskog veleposlanstva opet je privlačio veliku pozornost po svojoj veličini i ponu

Supruga kineskog veleposlanstva u BiH, Li Jingyun i druge ženske djelatnice kineskog veleposlanstva su sudjelovale na dobrotvornom bazaru diplomatskih organizacija u BiH 27. studenog.

Kinesko veleposlanstvo u BiH na dobrotvornom bazaru

Kao što je bilo i prošlih godina, štand kineskog veleposlanstva opet je privlačio veliku pozornost po svojoj veličini i ponuđenom robom. Ovdje su se prodavale biserne ogrlice, čajevi, umjetničke lepeze, narukvice kao i druga roba s kineskim stilovima. Puno sudionika je posjetilo kineski štand i kupovalo ponuđenu robu. Pored prodaja robe, djelatnice kineskog veleposlanstva također su pripremile kineske hrane za posjetitelje.

Kineski veleposlanik u BiH Wang Fuguo je popodne došao do štanda i posjetiteljima predstavio kinesku robu i kulturu.

Nakon aktivnosti je gospođa Li Jingyun, predstavajući kinesko veleposlanstvo, predala prihod organizatorima dobrotvornog bazara. Svi prihodi bazara su namjenjeni obrazovanju djece s invaliditetom te zemlje.

Izvor:http://croatian.cri.cn