Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kinesko veleposlanstvo u BiH održalo prijem za Kineze u inozemstvu povodom kineske Nove godine

Dong Chunfeng, kineski veleposlanik u Bosni i Hercegovini je 13. siječnja održao prijem za kineze u BiH povodom kineske Nove godine. Prijemu je prisustovalo skoro pedeset gostiju, između ostalih bili su tu i predstavnici agencije za promociju mirnog ujedinjenja Kine u BiH, dopisnici podružnice novinske agencije Xin
Kinesko veleposlanstvo u BiH održalo prijem za Kineze u inozemstvu povodom kineske Nove godine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Dong Chunfeng, kineski veleposlanik u Bosni i Hercegovini je 13. siječnja održao prijem za kineze u BiH povodom kineske Nove godine. Prijemu je prisustovalo skoro pedeset gostiju, između ostalih bili su tu i predstavnici agencije za promociju mirnog ujedinjenja Kine u BiH, dopisnici podružnice novinske agencije Xinhua u BiH, učitelji kineskog jezika, predstavnici kineskih instituta i kineska imigracija iz svih krugova života.

U ime kineskog veleposlanstva, veleposlanik Dong Chunfeng je najprije svim sunarodnjacima izrazio novogodišnju čestitku te se osvrnuo na postignuća kineskog razvoja i reformi u posljednjih godinu dana. Rekao je da su svi sunarodnjaci u BiH naporno radili u prošloj godini, potražili su životni san te su dali pozitivan doprinos građenju mosta bilateralne razmjene između Kine i BiH-a, promicanju uzajamnog razumijevanja i prijateljstva između dvaju naroda kao i promicanju lokalnog gospodarskog razvoja.

Dong je izjavio ka će kinesko veleposlanstvo u BiH u novoj godini i dalje održavati ideju "okrenutih prema ljudima , diplomacija za narod", temeljito provoditi zahtjeve kineskog Ministarstva vajskih poslova o stvaranju "projekta za blagostanja kineske imigracije" te će nastaviti rješavati probleme opstanka i razvoja, kako bi dobro služio Kinezima u inozemstvu.

Predstavnici kineske imigracije iz svih krugova su vrlo visoko ocijenili praktični rad veleposlanstva u prošloji godini u zaštiti legitimnih interesa kineskih gospodarstvenika i optimiziranje životnog okoliša Kineza u BiH-u. Oni su velikoj domovini poželjeli prosperitet, mir i dobrobit u novoj godini.

Prijem je trajao u veselom i harmoničnom ozračju.

Izvor: croatian.cri.cn