Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Sloveniji susreo se sa slovenskom bivšim veleposlanicom i novim veleposlanikom u Kini

Kineski veleposlanik u Sloveniji susreo se sa slovenskom bivšim veleposlanicom i novim veleposlanikom u Kini


Kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao i njegova supruga u utorak, 15. rujna, u svojoj rezidenciji ugostili su slovenske diplomate u Kini, odnosno bivšu veleposlanicu, Mariju Adanju i novog veleposlanika Janeza Premožea sa suprugom.

Kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao i njegova supruga u utorak, 15. rujna, u svojoj rezidenciji ugostili su slovenske diplomate u Kini, odnosno bivšu veleposlanicu, Mariju Adanju i novog veleposlanika Janeza Premožea sa suprugom. Kineski veleposlanik u Sloveniji Ye Hao i njegova supruga u utorak, 15. rujna, u svojoj rezidenciji ugostili su slovenske diplomate u Kini, odnosno bivšu veleposlanicu, Mariju Adanju i novog veleposlanika Janeza Premožea Ovom prilikom Ye je pohvalio rad bivše veleposlanice i postignuća ostvarena za njenog mandata u Kini te joj zahvalio na ostvarenoj uspješnoj suradnju između dvije zemlje u raznim područjima. Ye je također čestitao Premožeu na poziciji novog veleposlanika u Kini te izrazio svoju želju za jačanjem suradnje između kineskog veleposlanstva u Sloveniji i slovenskog veleposlanstva u Kini u svrhu promicanja suradnje u što većem opusu u različitim područjima.

Adanja je zahvalila Yeu na ljubaznom gostoprimstvu te istaknula kako će i dalje nastojati graditi prijateljstvo između Kine i Slovenije. Premože je također zahvalio Yeu što je uveličao njegov odlazak iz Slovenije u Kinu te obećao daljnja nastojanja u promicanju odnosa između Kine i Slovenije.

Izvor: croatian.cri.cn