Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Sloveniji posjetio generalnog direktora za gospodarsku diplomaciju Stanislava Raščana

Kineski veleposlanik u Sloveniji posjetio generalnog direktora za gospodarsku diplomaciju Stanislava Raščana


Veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Sloveniji Ye Hao je, nakon dolaska na službenu dužnost u Sloveniji, dana 12. svibnja službeno posjetio generalnog direktora za gospodarsku diplomaciju pri Ministarstvu vanjskih poslova Slovenije Stanislava Raščana, koji je ujedno i državni koordinator te zemlje za s

Veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Sloveniji Ye Hao je, nakon dolaska na službenu dužnost u Sloveniji, dana 12. svibnja službeno posjetio generalnog direktora za gospodarsku diplomaciju pri Ministarstvu vanjskih poslova Slovenije Stanislava Raščana, koji je ujedno i državni koordinator te zemlje za suradnju između Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe.

Dvije strane pozitivno su ocijenile rezultate pragmatične suradnje između Kine i Slovenije u prošle tri godine u okvirima suradničkog mehanizma "16+1" te su izrazili nadu da će suradnja u poljima gospodarstva i trgovine, investicija, turizma i suradnja na lokalnoj razini ostvariti novi proboj kroz promicanje posjeta i razmjena na visokoj razini između dviju zemalja.

Izvor: croatian.cri.cn