Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Sloveniji održao prijem povodom proslave 63. godišnjice osnivanja NR Kine

Kineski veleposlanik u Sloveniji održao prijem povodom proslave 63. godišnjice osnivanja NR Kine


Dana 27. rujna, kineski veleposlanik u Sloveniji Zhang Xianyi je u Ljubljani održao prijem povodom 63. godišnjice osnivanja NR Kine. Predstavnici iz slovenskih političkih, zakonodavnih, vojnih, ministarskih i drugih krugova te veleposlanici iz drugih zemalja, ukupno 300 osoba je sudjelovalo na prijemu. eleposlani

Prijem u Ljubljani povodom 63. godišnjice osnivanja NR Kine Dana 27. rujna, kineski veleposlanik u Sloveniji Zhang Xianyi je u Ljubljani održao prijem povodom 63. godišnjice osnivanja NR Kine. Predstavnici iz slovenskih političkih, zakonodavnih, vojnih, ministarskih i drugih krugova te veleposlanici iz drugih zemalja, ukupno 300 osoba je sudjelovalo na prijemu. eleposlanik Zhang je u govoru naveo da nakon osnivanja NR Kine, naročito tijekom tridesetak godina nakon provedbe reforme i otvaranja prema svijetu, Kina je pronašla svoj razvojni put u skladu sa svojom unutarnjom situacijom. U Kini je došlo do rasta gospodarstva i čitave državne snage. Trenutno, Kina je postala ne samo glavni motor za oporavak svjetskog gospodarstva, već također igra i važnu ulogu u unapređenju regionalnog i svjetskog mira.

Tijekom 20 godina od uspostave diplomatskih odnosa između Kine i Slovenije, bilateralni odnosi dviju zemalja su u neprekidnom razvoju. Zajedničkim naporima odnosi dviju zemalja će se i dalje razvijati.