Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se susreo s hrvatskim ministrom turizma

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 23. travnja 2013. susreo s novim hrvatskim ministrom turizma Darkom Lorencinom. Veleposlanik Shen je izjavio da se prošlih nekoliko godina broj kineskih turista u Hrvatsku uveliko povećao što je rezultat značajne propagande hrvatskog turizma u Kini. Kina također p
Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se susreo s hrvatskim ministrom turizma
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 23. travnja 2013. susreo s novim hrvatskim ministrom turizma Darkom Lorencinom.

Veleposlanik Shen je izjavio da se prošlih nekoliko godina broj kineskih turista u Hrvatsku uveliko povećao što je rezultat značajne propagande hrvatskog turizma u Kini. Kina također poziva da sve više Hrvata turistički posjećuje Kinu, jer jačanje turističke suradnje između dviju zemalja dalje promiče uzajamno razumijevanje dvaju naroda kao i gospodarsku i trgovinsku suradnju dviju zemalja.

Lorencin je izjavio da Hrvatska pridaje veliku pozornosti kineskom turističkom tržištu. Hrvatska Vlada želi povesti snažniju turističku promociju u Kini, kako bi sve više Kineza stizalo u Hrvatsku. Hrvatska strana je izrazila svoju dobrodošlicu investicijama kineskih poduzeća i pojedinaca u Hrvatskoj, posebno u turističke projekte.

Izvor: croatian.cri.cn