Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se sastao s Titovom unukom

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se sastao s Titovom unukom


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 14. ožujka sastao s Titovom unukom gospođom Svetlanom Broz i savjetnikom bivšeg predsjednika za vanjsku politiku Tomislavom Jakićem. Veleposlanik Shen je gospođi Svetlani Broz izrazio svoje poštovanje prema predsjedniku Titu, izjavivši, Tito kao istaknuti politi

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 14. ožujka sastao s Titovom unukom gospođom Svetlanom Broz i savjetnikom bivšeg predsjednika za vanjsku politiku Tomislavom Jakićem.

Veleposlanik Shen je gospođi Svetlani Broz izrazio svoje poštovanje prema predsjedniku Titu, izjavivši, Tito kao istaknuti političar, diplomat i predsjednik bivše Jugoslavije je još uvijek na dobrom glasu. Serija djelotvornih politika koje je poduzimao Tito tijekom razdoblja Hladnog rata i dalje ima značaj za današnji razvoj.

Gospođa Svetlana Broza je predstavila svoj rad kao promicanje razvoja obrazovanja adolescenata u nevladinoj organizaciji u Sarajevu. Veleposlanik Shen iskreno cijeni doprinos koji je napravila gospođa Broz u filantropiji te je izrazio dobrodošlicu u uspostavi kontakata s Kinom s ciljem jačanja razmjene i suradnje u području obrazovanja adolescenata između dviju strana.

Izvor: croatian.cri.cn