Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se sastao s novim ministrom obrane Antom Kotromanovićem

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se sastao s novim ministrom obrane Antom Kotromanovićem


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei i vojni ataše kineskog veleposlanstva Wang Liwei se 11. siječnja sastao s hrvatskim novim ministrom obrane Antom Kotromanovićem. Shen je prvo čestitao Kotromanoviću na preuzimanju dužnosti ministra obrane. Kina i Hrvatska imaju prijateljske odnose, suradnja u raznim

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei i vojni ataše kineskog veleposlanstva Wang Liwei se 11. siječnja sastao s hrvatskim novim ministrom obrane Antom Kotromanovićem.

Shen je prvo čestitao Kotromanoviću na preuzimanju dužnosti ministra obrane. Kina i Hrvatska imaju prijateljske odnose, suradnja u raznim oblastima se dobro razvijala ovih godina. Vojni odnosi su važan dio državnih odnosa, Shen je izrazio povjerenje da će i državni i vojski odnosi dvaju naroda u budućnosti postići velik razvoj. Ove godine se obilježava 20. godišnjica uspostave kinesko-hrvatskih diplomatskih odnosa, Kina će tom prigodom produbiti sveobuhvatne suradničke i prijateljske odnose dviju zemalja, rekao je Shen Zhifei.

Kotromanović je visoko ocjenio i pohvalio sve važniju ulogu Kine koju ima u međunarodnoj zajednici, osobito u zaštiti svijetskog mira i sigurnosti. Hrvatska želi s Kinom zadržati vojnu komunikaciju i podići je na viši nivo, proširiti oblast suradnje. Nova Vlada Hrvatske će smanjiti barijeru i poteškoće za strane investicije u Hrvatskoj, da bi se ubrzao proces investiranja stranih investitora. Kotromanović se nada da će obje strane blisko surađivati i promicati razvoj sveobuhvatnih suradničkih i partnerskih odnosa dviju zemalja.

Izvor:http://croatian.cri.cn